3%20airphoto%20(1)
ETABLERTE KUNDER
i Moss og Våler Næringspark
3%20airphoto%20(1)

Unil AS

Norgesgruppens logostikkselskap UNIL har etablert seg på området med et bygg med grunnflate på over 10 mål og en totalhøyde på over 34 meter.

Supply Chain Mananger Jarle Kjelingtveit hos UNIL sier følgende: "En veldig ivrig og hurtigarbeidene kommune, mulighet for å påvirke reguleringsplanen, en god infrastruktur, nærhet til Moss havn og til E6, samt gode grunnforhold og en hyggelig tomtepris var avgjørende for at vi valgte Våler."

Unil AS er ansvarlig for import, utvikling, innkjøp og markedsføring av produkter under NorgesGruppens egne merker, og har en portefølje på over 2500 produkter. Unil AS er eid av NorgesGruppen.
tress_61_theme5_750_400

Knut Bjerke AS

Knut Bjerke AS er et maskinentreprenørfirma med ca 45 ansatte.
Knut Bjerke AS ble etablert i 1958 og er i dag et av de større entreprenørselskapene innen grunnarbeider i Østfold og søndre del av Akershus. Hendvender seg for det meste mot det profesjonelle markedet med hovedvekt på kommunaltekniske anlegg, VVA arbeider og grunnarbeider for næringsbygg og offentlige bygg, infrastruktur for boligfelt og kan vise til en rekke store og prestisjefulle oppdrag på vår referanseliste.